Suitsutamise lepapuru
• Maht: 10L
• Valmistatud lepapuust
• Kasutusjuhend: puista õhuke kiht lepapuru ahjupõhja plekile umbes 2dl/kg kohta. Lisades puru sisse 1-2 suhkrutükki annab see kalale ilusa kuldse värvi ning hea maitse. Suitsutage kalu 20-50 minutit sõltuvalt kuumusest ja kalade suurusest. Kalad on küpsed siis, kui liha luude küljest hõlpsasti lahti tuleb.
• Grillimislabidas avajaga
• Roostevabast metallist
• Mõõdud: 41cm
Westmark serveerimistangid laiade labadega burgerite jms jaoks
• Roostevabast terasest ja kuumakindlast silikoonist
• Hea kasutada mittenakkuva pinnaga pannidel
• Lukustusmehhanismi ja riputusaasaga
• Kvaliteetne saksa toode!
Westmark pintsetid
• Roostevabast terasest
• Täpne vahend õrnade grillitavate või praetavate toitude käsitlemiseks (nagu kala, liharibad, krevett jms)
• Sobib kasutamiseks ka toidu dekoreerimisel
• Kvaliteetne saksa toode!