Suitsutamise lepapuru
• Maht: 10L
• Valmistatud lepapuust
• Kasutusjuhend: puista õhuke kiht lepapuru ahjupõhja plekile umbes 2dl/kg kohta. Lisades puru sisse 1-2 suhkrutükki annab see kalale ilusa kuldse värvi ning hea maitse. Suitsutage kalu 20-50 minutit sõltuvalt kuumusest ja kalade suurusest. Kalad on küpsed siis, kui liha luude küljest hõlpsasti lahti tuleb.
XPERT gaasiballoon
• 460G D4
• Butaani ja propaani segu
• Tootekood: 233415
Universaalne gaasigrilli põleti kate
Digitaalne praetermomeeter
• Mõõtevahemik 0- 200˚C
• Sisaldab patareid (1x CR 2032)
• Kvaliteetne saksa toode!
Landmann Grillpõll
• Mõõdud: 105x 70cm
• Materjal: 65% polüester, 35% puuvill
• Suur tasku
18,29 €